Скъпи, омръзна ми да си мислиш това за мен,
че си незаменим и този с мен сега е просто е играчка.
Не знаеш как живеех, за да те видя - ден за ден,
как дадох ти сърцето си, а ти го смачка...
Омръзна ми да ме гледаш с тази наивност,
и да мислиш, че винаги ще прощавам всяка твоя лъжа.
Прави се пред другите, че проявяваш пасивност,
убедих се, че стара Любов всъщност хваща ръжда...
Омръзна ми да говориш безсмислени думи,
омръзна ми с други да съм, а за да теб мисля -
времето тече, вече сме чужди...
не ме разбираш - ти си наивно момче!
Омръзна ми да споря с хората за нашата връзка,
жалки и лицемерни са хората днес.
От днес ще бъда горда и дръзка...
с вдигната глава пред теб и ще те убивам само с финес!
© Миряна Венелинова Все права защищены