Oct 15, 2008, 6:25 AM

Скъпи, омръзна ми 

  Poetry » Love
683 0 0

Скъпи, омръзна ми да си мислиш това за мен,

че си незаменим и този с мен сега е просто е играчка.

Не знаеш как живеех, за да те видя - ден за ден,

как дадох ти сърцето си, а ти го смачка...

 

Омръзна ми да ме гледаш с тази наивност,

и да мислиш, че винаги  ще прощавам всяка твоя лъжа.

Прави се пред другите, че проявяваш пасивност,

убедих се, че стара Любов всъщност хваща ръжда...

 

Омръзна ми да говориш безсмислени думи,

омръзна ми с други да съм, а за да теб мисля -

времето тече, вече сме чужди...

не ме разбираш - ти си наивно момче!

 

Омръзна ми  да споря с хората за нашата връзка,

жалки и лицемерни са хората днес.

От днес ще бъда горда и дръзка...

с вдигната глава пред теб и ще те убивам само с финес!

 

© Миряна Венелинова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??