Скъпо сърце, ще те пазя...
Ще се науча да те пазя, сърце!
Ще се науча да бъда студена,
ще се науча да не бъда дете,
а той да не е моя Вселена.
Ще сe науча да не го желая,
ще се науча да не го обичам,
дори ако това води до краяq
все към него не искам да тичам...
Ще се науча да бъда жена,
ще се науча да бъда достойна,
дори цял живот да бъда сама
във тази Вселена безкрайна...
© Валя Лозева Все права защищены