30 окт. 2009 г., 22:27

Скъсани струни 

  Поэзия » Любовная
958 0 3

Скъсаха се струните 
оная вечер, когато валеше дъжда 
и апокалипсис мина през моята душа!

Скъсаха се струните 
от свирене на тъжни мелодии в нощта!
Стои сега в ъгъла китарата
и излъчва само самота!

Скъсаха се струните
и разкъса се една душа!
Умря звукът на китарата,
умря и шепотът на едно сърце, търсещо любовта!

© Д-р Кървава Баронеса Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??