11 февр. 2010 г., 11:47

Слабости 

  Поэзия
646 0 5

В един миг просто ще спра.

Да храня това неблагодарно очакване.

Срещу вятъра ще се завъртя

и ще хвърля надеждите без протакане.

В един миг просто ще спра.

Да отглеждам всемирно разбиране.

На търпението ще освободя скоростта,

ще предизвикам неочаквано сбиване.

В един миг просто ще спра.

Да бутам с гръб непрестанното търсене.

Ще пусна в отпуска любовта

и от сърце ще мразя до втръсване.

В един миг просто ще спра.

Да пилея живот във излишни емоции.

Ще оставя надеждата без крила

и ще се радвам на дневните порции.

В един миг просто ще спра.

И вероятно ще получа оценка Отлично!

Но дори и смърт да го нарекат,

след него ще ми е съвсем безразлично.

© Люсил Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Благодаря, Мариана! Ще ми бъде интересно да опозная и твоето творчество.
    Нико, и си прав, и не съвсем. Тонът на стиха не е пораженчески, абсолютно напротив! Прочети го като марш, а не като балада и ще стане
  • Звучи много отчаяно.
  • Много е хубаво!Поздрав!
  • Сърдечно благодаря за подкрепата!
  • Получаваш оценка Отлично(приживе)! Темпераментно предаваш емоцията!
Предложения
: ??:??