25 нояб. 2006 г., 17:14

Сладка болка 

  Поэзия
519 0 2

Колко прекрасни дни-
ти с болка замени?
Колко безсънни нощи?
Заради теб ще търпя все още?
Как искам да спра да мечтая.
Да, това е, което желая.
Искам да спра с тази любов.
Не, това не е живот.
Влюбена съм.
Но всичките ми сетива.
Се опитват да се отрекат от това.
Докога ще си раздвоен?
Нима винаги ще бъдеш разгневен?
А аз изпитвам тъга и се моля...
да се промениш отсега.
Понякога не виждам твойте очи.
Щом уморен делник ни дели.
А друг път си при мен постоянно.
Но дали ме любиш страстно?
Как да престана да изпитвам страст?
Трябва да погубя себе си аз.
Как да забравя твойте мъжки игри?
След като и снощи ти ме смути.
Тази любов всеки ден ме залива.
И не зная докога ще съм жива.

© Ванина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Рима - рима, а между римата липсва съжържанието.
  • хаха много ме изкефибраво-такива са мъжете хаха
Предложения
: ??:??