10 нояб. 2017 г., 09:55

Сладка илюзия 

  Поэзия » Любовная
491 0 2

Като роден от твоите мечти, ще те пленя от първата ни среща!

Но няма да усетиш, може би,

че си подвластна…

                                    …докогато,  устните ти моите посрещнат!

 

А вечер, ще пленявам аз за теб звезди

                   и в прегръдките ми, ще се чувстваш тъй всевластна!

В моментите без мене - ще боли,

                                             съмненията ти, в мене ще нарастват!

 

Моля те!

Не срещай нашите съдби,

                                           несъмнено в сълзи всичко ще угасне!

И знам, ранената ще бъдеш ти…

                                                   щом друга  пие утре, моите ласки!

© Калоян Ангелов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Не залагай капан от илюзия...от това знаеш боли...защото той е само прелюдия...на разбитите твои мечти...Ето за това...горчи от сладко
  • А? Защо?
Предложения
: ??:??