20 мар. 2013 г., 23:29

Сладка поезия за отровените 

  Поэзия » Другая
352 0 0

Съвършен свят на красиви илюзии,
жадно изпивани от хора с усмихнати маски,
търсещи не друго, а собствените си сърца.
Слушащи предсмъртните песни
на ангели в черни одежди с мириса на тамян.
Сладка поезия за отровените.

© Феникс Амброзия Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??