20.03.2013 г., 23:29 ч.

Сладка поезия за отровените 

  Поезия » Друга
351 0 0

Съвършен свят на красиви илюзии,
жадно изпивани от хора с усмихнати маски,
търсещи не друго, а собствените си сърца.
Слушащи предсмъртните песни
на ангели в черни одежди с мириса на тамян.
Сладка поезия за отровените.

© Феникс Амброзия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??