17 дек. 2013 г., 23:15

Сладкият сън 

  Поэзия
517 0 0

Красотата на нощта,

щом прегърне те тя,

успива те тихо,

неусетно почти.

Кара болката по–малко да боли,

отнася те във свят – по–добър,

във свят на фантазия и мечти безброй.

И когато откриеш онзи водопад

с толкова мечти богат,

влез във него, усети

как раната спира да кърви,

как всичко става по–красиво,

по–добро и по–мило.

Не се събуждай ти, недей,

за утринта не милей...:) 

© Веселина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??