то
яхва голотата
от слънцето целуната
и като пощурелите
щурци
в разнотревие се гоним
и догонваме...
набъбват капките
от златна
знойна купа
а после в небето
висят сияния -
в овехтяла тишина
след залез -
до изнемога
се храним
с любов...
сладкото безделие -
фалцет от
страст и
сладост...
© Дима Все права защищены