7.08.2009 г., 13:16 ч.

Сладкото безделие 

  Поезия » Любовна
396 0 2

то

яхва голотата

от слънцето целуната 

и като пощурелите

щурци

в разнотревие се гоним

и догонваме...

 

набъбват капките

от златна

знойна купа

а после в небето

висят сияния -

в овехтяла тишина

след залез -

 

до изнемога 

се храним

с любов...

 

сладкото безделие -

фалцет от

страст и 

сладост...

© Дима Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??