В нощта съм пак сама,
плачеща, скърбяща за теб, за нашата любов.
Ти си замина със другата,
която се пишеше за моя приятелка, а всъщност
кокетно се увърташе около теб
с мили очи, ласки, милувки, които аз ти давах до вчера.
Нейните не са истински като моите.
Нима не помниш сладките ни целувки в нощта.
Или ги забрави, забрави заради нея?
Спомням си деня, в който дойде и ми каза
едно сладко за теб "Сбогом".
За теб сладко, а за мен ужасно мъчително.
Обичах те и все още те обичам,
но ти не го оцени.
Сега отново сама в нощта,
плача и пуша една след цигара.
Спомняща си за нашата първа среща,
за първата ни целувка, за първата ни вечеря,
за първи път, когато телата ни се сляха в нощта.
На сутринта, когато се събудих,
цялата стая ухаеше на рози, а ти стоеше и ме гледаше.
Доближи се до мен каза ми: "Добро утро",
наведе се над мен и ме целуна, беше толкова нежна,
а в същото време толкова страстна целувка.
Тогава ме погледна и с нежния си глас каза:
"Обичам те"!
© Анна Тодорова Все права защищены