Сладък сън сънувах
и на чудесна гледка се любувах.
Бях в огромен град
пълен с лакомства и шоколад.
Да не се събуждам исках
и здраво вафличката стисках,
но преди да я отгризна
слънцето ме лизна.
- Обед стана - каза мама -
Хайде ставай и леглото си оправяй!
Ето и ме и мен сега,
мечтаейки си за съня!
Написано преди 5-6 години, когато бях мъничка.
© Диляна Георгиева Все права защищены