30.07.2013 г., 22:45 ч.

Сладък сън 

  Поезия » За деца
639 0 5

Сладък сън сънувах

и на чудесна гледка се любувах.

Бях в огромен град

пълен с лакомства и шоколад.

 

Да не се събуждам исках

и здраво вафличката стисках,

но преди да я отгризна

слънцето ме лизна.

 

- Обед стана - каза мама -

Хайде ставай и леглото си оправяй!

Ето и ме и мен сега,

мечтаейки си за съня!

 

Написано преди 5-6 години, когато бях мъничка.

© Диляна Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??