15 июн. 2009 г., 07:55

След 

  Поэзия » Другая
465 0 7

Животът се оказа празна урна,
съборена от вятъра по хълма.
Капачето внезапно се търкулна
и фина пепел дробa ми изпълни.

А миг преди пожарът на мечтите
в магическия съд гореше буйно.
Бе светло, помня, някак патетично.
Сега дори и споменът се губи.

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??