25 янв. 2007 г., 10:19

След битката 

  Поэзия
809 0 4


Воняща плът разнася вятъра крещейки

и бясно вият в кръв удавени тела,

смъртта изтръгваща живота нечий свистейки,

с изгнил последен стон потъва във калта.

И болка пареща човешкото разкъсва

оплетена във гняв и черен страх,

трошейки вяра и надеждата разпръсва

души разяжда а телата...

                                    ...стрива ги на прах.

© Диньо Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??