Jan 25, 2007, 10:19 AM

След битката 

  Poetry
808 0 4


Воняща плът разнася вятъра крещейки

и бясно вият в кръв удавени тела,

смъртта изтръгваща живота нечий свистейки,

с изгнил последен стон потъва във калта.

И болка пареща човешкото разкъсва

оплетена във гняв и черен страх,

трошейки вяра и надеждата разпръсва

души разяжда а телата...

                                    ...стрива ги на прах.

© Диньо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??