10 дек. 2011 г., 23:30

След детството 

  Поэзия » Другая
493 0 9

След детството
все по-оскъдни
цветове наоколо
и със седемдесет и осем
оборота
се върти земята.
А оня клон,
на който зрее ябълката,
е високо...
Добре, че мисълта
пълзи по-бързо
от змията.

© Владимир Виденов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??