6 мая 2006 г., 09:39

След една година... 

  Поэзия
826 0 0

Мислех, че днес ще е както преди една година -
на този ден да съм до теб,
да празнувам заедно с теб.
Да те целувам и да сме щастливи.
Е, да, някога се обичахме много!
Сега не е така!
Къде ли аз сгреших?
Или пък вината е твоя?
Но подло е сега да си мълчим,
дори да си отминем непознати.
След нас останаха следи,
спомени, който едва ли скоро ще угасим!
за Георги

© Ивет Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??