25 мар. 2018 г., 18:30

След година 

  Поэзия » Любовная, Философская, Свободный стих
384 0 0

След година време ме заряза мене...

Мислеше, че ще ми е зле,

но не, не е ...

Вече с друг излизам,

за спомените стари сълзи не проливам.

Вече ме ценят и животът ми държат.

И да знаеш, че откакто тръгна, 

без теб животът ми потръгна.

Можеше и по-добре,

но ето на...

и сега не ми е зле ...

Ценят, обичат ме такава,

без преструвки, без измама ...

С драмите, скандалитe,

приключих,

тях оставям ги на теб

и нека всеки път,

когато те споходяm,

да се сещаш само и единствено за мен.

© Ивелина Стоилова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??