22 апр. 2015 г., 01:20  

След като замина 

  Поэзия » Другая
304 0 0




Обвининен в убийство,
след като замина.
Оставих отворена,
врата посред  зима.

... а то деряло с нокти прага
и молело за пощада.
Гладувало, не спяло,
за да получи своята награда.

Оставих сърцето отворено,
но влизаше само студ.
Не видях да влизаш,

...нито умрялото голо обещание
                                         пред прага.



Ст. Русев

© Станислав Русев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??