Apr 22, 2015, 1:20 AM  

След като замина 

  Poetry » Other
303 0 0




Обвининен в убийство,
след като замина.
Оставих отворена,
врата посред  зима.

... а то деряло с нокти прага
и молело за пощада.
Гладувало, не спяло,
за да получи своята награда.

Оставих сърцето отворено,
но влизаше само студ.
Не видях да влизаш,

...нито умрялото голо обещание
                                         пред прага.



Ст. Русев

© Станислав Русев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??