15 нояб. 2011 г., 04:07

След края 

  Поэзия » Любовная
561 0 5

След края

Аз дишам, въпреки това,

че взе моя дъх,

че заслепи ме...


 

Аз дишам, въпреки това,

че влезе ти

под моята кожа....


 

Аз дишам, въпреки това,

че остави

в мен огън да гори.


 

Аз дишам, въпреки това,

че потули

човешкото във мен.


 

Аз дишам, въпреки това,

че заряза

мене опустошен!


 

Аз дишам, въпреки това,

че боли ме,

че с друг си сега!


 

Аз дишам!  Знай! Да, аз дишам!

И ти помни,

че много нарани...

© Иван Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??