29 июл. 2023 г., 00:38

След литературната среща в Русе 

  Поэзия
275 0 0


Как мина в Русе ли? Прекрасно!
Въпреки горещината
и отпуските ( то е ясно),
напълних си с любов душата...

Публиката бе вълшебна,
а каузата - бе достойна!
Към който стих и да посегнех,
усещах обичта им двойна.

Четящи бяхме аз и Таня!
Двойна обич - за това!...
Очаквам пак да ме поканят
и себе си да споделя.

Магия има във словата
усетени и споделени...
Поезията в жарко лято
е впечатляващо знамение!

Приятели спечелих нови...
Чудесен град, културен град...
Но стига с мойто многословие!...
Куплетите са моят свят.

© Валентин Йорданов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??