25 мая 2014 г., 16:01

След лято и половина 

  Поэзия » Другая
456 0 0

След лято и

             половина

ще ти върна 

             прегръдките,

които и без друго

     отдавна прашасват

в коридора;

ще се възхищавам 

        на нечия друга

усмивка

  и ще пиша за нечии други

       очи.

След лято и 
             половина

всичко наново ще

    прашасва,

         избелява

             и овехтява.

Мразя да чистя.



© С. С. Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??