не се прави че нищо не се случи
не отричай не потъвай в мълчание
не ти отива да забравиш наученото
аз бях най-страшното ти изпитание
след мене ще ти бъде празно –
като виновник изпуснал срока
ще се събуждаш и ще ме мразиш
а аз ще се врязвам все по-дълбоко
с мене не можеш без мен си обсебен
бях ти предписана „за разболяване”
и то не може да бъде временно
не си ме искал „бях ти дадена...
... от горе” – прямо неизличима
ще се научиш че не зараствам
няма спасение просто ще има –
бавно догаряне бавно угасване…
© Мойра Все права защищены
бях ти предписана...за разболяване"
Така, ако пишеш...може и това да стане!
Поздравления за стиха, Мойра!