6 мар. 2016 г., 21:00

След милувката 

  Поэзия
505 0 3

                                              На Емо - за след 26.02.

 

Ти първо с мен флиртува,

а после ме погали

неволно (ми се струва)

със пръсти охладняли.

 

Покани ме на среща.

Не вярвах. Протестирах.

Ти шепнеше ми нещо,

но аз не те разбирах.

 

Помислих си: "Лъжа е 

страстта ти най-внезапна,

тя сигурно ще трае

най-много до сред лято."

 

Ти каза, че не можеш

без мене да живееш.

Успя да се наложиш.

Дори да ме разсмееш.

 

И тръгнах без да мисля.

Прегърна ме щастлива...

Защо така ме искаш,

ти, моя Смърт красива?

© Нина Чилиянска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??