Не гледам често - скок височина,
особено, когато скачат дами.
Но онзи ден, погледнах към една
девойка от отбора на Украйна.
Момичето, изглеждаше добре,
и скачаше над летвата, отлично!
Рекорд, на Костадинова отне!
Копейките, приеха го трагично!
Те взеха да приказват на мига,
че мацката, е с мъжки атрибути!
Прославиха се бързо по света,
като нещастни, злобни лилипути!
Юри Йовев
Юли 2024 г.
© Yuri Yovev Все права защищены