Туй правителство отде се взе –
взело е народа за мезе!
Все за еврофондове разправя,
а за хората съвсем забравя.
Чешат си езиците,
чешат си тачаците –
няма нещо да направят
и за нас, глупаците.
Само фондовете им са мили –
всичко друго са занемарили!
- Хайде, барем нещо направете –
дупките по пътя запълнете!
Станали са толкова големи,
че създават всякакви проблеми.
Някой самосвал във тях ще влезне,
ще пропадне, няма да излезне!
- Дупките се пълнят и сами.
Ще падне той, ще паднеш ти -
а трети ще ви заравни.
Няма да си каляме ботушите –
ние тук сме да си пълним гушите!
© Ангел Чортов Все права защищены
п.п.: Не разбрах само, защо "конотациите на български" са ти грозни, ама нейсе! Шъ съм енджой, ако не ми обясняваш.