20 окт. 2009 г., 13:44

След теб... 

  Поэзия
791 0 16

След теб е трудно да политна.

И все по-тежко стъпвам по земята.

След теб не мога да сънувам

на полетите звездни чудесата.

И песента ми вече не е песен,

а дланите не са онази люлка,

с която залюлявах свойта есен

със нежна обич и милувка.

След теб... какво ли да  разкажа.

Изгубиха се думите, звездите...

Понякога осъмвам със сълзите,

тогава още си във мен... в очите.

 

 

 

 

© Евгения Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??