14 сент. 2006 г., 16:21

След теб 

  Поэзия
745 0 7
По паважа сив на времето аз крача,
а над мене се е ширнало небе,
което крие в мрака без остатък
раздрипаните спомени  на моето сърце.

След тебе почерня света ужасно.
След тебе всяка глътка е отрова.
След тебе раната така и не зарастна.
След тебе да мечтая аз не мога.

След тебе път за мене няма.
Остана ми паважът сив на времето.
По него тъжно и послушно крача,
без надежда болката ми някой да отнеме.

© Марина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??