В жовота си обичала съм без причина,
в сърцето си допуснах мъже една дузина
и в един момент сякаш жалка бях,
мигове на щастие и обич пак броях.
И кой от тях думите "обичам те" изрече,
кой от тях във вярност ми се врече?
Нима за тях това беше любовта -
игра по техни правила в нощта?
След всички вас разбрах едно:
грешките и миналото вече е било,
обещавам пред себе си сега, тяло и душа
отдавам на мъж, роден за любовта.
© Милена Все права защищены