Sep 4, 2008, 7:15 AM

След вас... 

  Poetry » Love
870 0 0

 

В жовота си обичала съм без причина,

в сърцето си допуснах мъже една дузина

и в един момент сякаш жалка бях,

мигове на щастие и обич пак броях.

 

И кой от тях думите "обичам те" изрече,

кой от тях във вярност ми се врече?

Нима за тях това беше любовта -

игра по техни правила в нощта?

 

След всички вас разбрах едно:

грешките и миналото вече е било,

обещавам пред себе си сега, тяло и душа

отдавам на мъж,  роден за любовта.

© Милена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??