1 мая 2013 г., 18:23

След зимната ваканция 

  Поэзия
459 0 0

От зимната ваканция прибрах се

с вълнение в моите гърди.

На центъра аз видях те,

ах, как липсваха ми твоите очи.

 

До банкомата ти отиде,

а чаках те аз сама.

Двама след това закрачихме,

аз към пансиона, ти към спирката.

 

Бях щастлива да те видя,

имах нужда от това.

На лицето ми усмивка застина,

замина си, останах пак сама.

© Пролетното момиче Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??