1.05.2013 г., 18:23 ч.

След зимната ваканция 

  Поезия
486 0 0

От зимната ваканция прибрах се

с вълнение в моите гърди.

На центъра аз видях те,

ах, как липсваха ми твоите очи.

 

До банкомата ти отиде,

а чаках те аз сама.

Двама след това закрачихме,

аз към пансиона, ти към спирката.

 

Бях щастлива да те видя,

имах нужда от това.

На лицето ми усмивка застина,

замина си, останах пак сама.

© Пролетното момиче Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??