Следобеда към теб вървя
и искам с красотата ти да те погледна
преди завинаги да заспя -
глухоням, но не и сляп за нея…
Без огъня вървя към теб,
аз моля - разтопи се,
превърни се…
за него не оставай буца лед,
то няма сили да го повтори -
обърни се
преди сърцето ми да се отвори…
Следобеда вървя към теб.
© Маломир Стръков Все права защищены