Cърцето странно почва да тупти.
Нещо страшно ли се появи?
Сякаш пеперуди има в мен.
Абе, прекалено трудно е за мен.
Всичко свързано със теб,
ме вълнува до полуда.
Ле-ле, влюбвам ли се пак?
Ох, дано да е заблуда.
Сълзи отронвали са ми очите,
затова боя се от любов.
Дано със теб щастливи бъдат дните,
моя следваща любов!
© Пламена Добрева Все права защищены
моя следваща любов!"-Нека бъде сбъдване!