3 февр. 2017 г., 23:55

Сливане 

  Поэзия » Любовная
522 1 6

 

                                                                        На Теб

 

Успях да се запазя в любовта

на нашето безвременно-неделно...

Изпратих деликатно мисълта

далече от анализ злободневен.

 

Заспаха тихо мисли отпреди,

зовящи за обричане и вечност.

В ръцете ти от болката следи

изгубиха се в преоткрита нежност...

 

Обичам те! Обичам пак света -

предизвикателен и стимулиращ!

Орисани сме с теб на Любовта

и себе си в очите ти намирам!

© Бояна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??