29 янв. 2008 г., 14:27

Сливане 

  Поэзия » Любовная
1105 0 28
Дълбока съм като морето -
вълните ми без дъх се плискат
в спокойния ти бряг, където
тих пристан да намерят искат...

Сетивна съм като земята -
недрата ми безмълвно стенат
във ласките на твоя вятър,
разцъфнали от бурна нежност...

Сияйна съм като зората -
с лъчи от слънчева усмивка.
И тръпнеща от обич свята,
без страх със теб докрай се сливам...

© Вилдан Сефер Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??