Всемогъщи Боже, моля те сега,
в този час, във който пламна зловеща война,
дай на хората, решаващи съдбата на света
смирение, дай им Бже мъдрост,
заличи в сърцата им омразата, гнева
и ги замени със обич, милосърдие
и доброта. Толкова много кръв се проля.
Стига! Достатъчно. Сложете край
на тази жестока, ненужна война!
© Наташа Биразова Все права защищены