Сложна личност - тоз Янаки!
И на всичко - стар ерген!
Уж развежда разни каки,
сам се щура всеки ден!
Питам го защо се щура:
"Не кълве ли, баджанак?"
"Зле са с общата култура!
Търсят някой смотаняк!
Тъй, набързо ги препитвам -
как са с "горния етаж".
Неудобство чак изпитвам -
нямат никакъв багаж!...
Да не знаят кой е Меси
и от кой отбор Гризмàн?!
А бе, како, за къде си?!?
По-добре да гилам* сам!..."
- - -
гилам - ходя пеш, скитам се
© Роберт Все права защищены