Не ме нападай с думи,
така е най-жестоко.
Словесните куршуми
проникват най-дълбоко.
Физическата болка
е толкова нищожна.
Атаката със думи
далеч я превъзхожда.
Повърхностната рана
бавно заздравява.
Раната в сърцето
завинаги остава.
Мартин Младенов
© Мартин Младенов Все права защищены