25.10.2012 г., 14:46 ч.

Словесната атака 

  Поезия » Философска
430 0 0

Не ме нападай с думи,
така е най-жестоко.
Словесните куршуми
проникват най-дълбоко.

 

Физическата болка
е толкова нищожна.
Атаката със думи
далеч я превъзхожда.

 

Повърхностната рана
бавно заздравява.
Раната в сърцето
завинаги остава.


Мартин Младенов

© Мартин Младенов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??