12 мар. 2019 г., 11:03

Случаен минувач 

  Поэзия » Философская
424 0 0

Поспрях на пътя да си отпочина,

аз срещнах случаен минувач,

попитах: От къде да мина,

за там където няма плач!

 

Той ми отговори:

Как така, няма път на там,

човек трябва с всичко да се бори,

макар да е останал сам!

 

Замислих се, обърнах се,

видях колко съм вървяла,

и обратно върнах се,

събрах частиците си, които бях ги разпиляла! 

 

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??