23 нояб. 2006 г., 00:19

СЛУЧАЙНОСТТА 

  Поэзия
527 0 3
Нищо случайно няма край нас.
Следвам импулс и интуиция,
и озовавам се в матрица.
Виждам и чувствам
чуждите неволи.
Магия ме довежда и
среща с тях.
Като в сън се чудя и мая
дали съм жива или ненормална.
Всеки път като в транс
съм след случайността.
Зная, че е знак предопределен.
но трудно е да го разберем.
Наблюдавам и гадая,
и пак не зная -
защо се случва и
какво ми предвещава?

© София Русева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??