Случвам се
Случвам се. Ето ме.
Обич в дланите.
И няма свършване.
В сълза притихвм
онемяла от нежност.
В стих се случвам.
Ласкав като прошепване.
Късче сладка зрялост.
Вземи ме. Зрънце любов.
Разстояния пресичам.
Когато времето спира
на свечеряване.
Случвам се. Ето ме.
Настръхнал от обичане.
И свършване няма.
©Ванко Николов(Starkmaster ®vn)
© Ванко Николов Все права защищены