11 sept 2013, 19:39

Случвам се 

  Poesía » De amor
453 0 2

Случвам се

 

Случвам се. Ето ме.

Обич в дланите.

И няма свършване.

В сълза притихвм

онемяла от нежност.

В стих се случвам.

Ласкав като прошепване.

Късче сладка зрялост.

Вземи ме. Зрънце любов.

Разстояния пресичам.

Когато времето спира

на свечеряване.

Случвам се. Ето ме.

Настръхнал от обичане.

И свършване няма.

 

©Ванко Николов(Starkmaster ®vn)

© Ванко Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??