5 авг. 2010 г., 14:02

Слушай за любовта 

  Поэзия » Белые стихи
543 0 0

Дали съм живяла някога

в радост, в несгоди -

нищо не помня затова.

Защо ми е на мене да зная,

като друг живот живея сега.

Пътувах, макар и на моменти,

виждам смисъл има в това.

Тук в този живот ми е така отредено

да бъда и жена.

Дните от детство

до днес е намерил - смисъл,

всеки миг, чувство или мечта.

Няма страшно -

всичко е толкова ясно -

слушай за любовта.

Тя с нежност обгрижва и топли

да не ни е студено в мига,

когато с покана дошла е на гости

вярата да буди наште деца.

© Яна Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??