Дали съм живяла някога
в радост, в несгоди -
нищо не помня затова.
Защо ми е на мене да зная,
като друг живот живея сега.
Пътувах, макар и на моменти,
виждам смисъл има в това.
Тук в този живот ми е така отредено
да бъда и жена.
Дните от детство
до днес е намерил - смисъл,
всеки миг, чувство или мечта.
Няма страшно -
всичко е толкова ясно -
слушай за любовта.
Тя с нежност обгрижва и топли
да не ни е студено в мига,
когато с покана дошла е на гости
вярата да буди наште деца.
© Яна Тодорова All rights reserved.